Corona proof het jaar uit

Corona proof het jaar uit

Alles over de periode van eind juli tot einde 2020. Een door Corona overheerst jaar. Nieuwe ontwikkelingen, samenwerkingen, inzet voor goed doel, introductie nieuw product CanID, nieuwe kleuren, en er komt nog meer....

Het heeft te lang geduurd dat we in een Blog e.e.a uit de doeken deden.
Drukte, bezig met nieuwe producten ontwikkelen, testen, maar ook de Corona beperkingen maakte omdenken en met andere zaken bezig zijn noodzakelijk.
Maar hier zijn we! Met alles op een rijtje, een terugblik, maar ook al een korte blik vooruit.

Eerder hadden we al kenbaar gemaakt dat uitbreiding van het assortiment en de toevoeging van nieuwe kleuren op de planning stond. Dat is gelukt. Per december 2020 hebben we 9 kleuren siliconen bandjes voor de SportID Maxi en Mini. Oranje, paars en roze kwamen er bij. En ondertussen wordt daar al regelmatig voor gekozen.
Zwart blijft overigens met stip de meest verkochte kleur.

Nieuw in het assortiment is de CanID. Een ID voor onze viervoeters. De ontwikkeling hiervan kwam mede doordat we in oktober in het magazine "Uitgelaten" van het Koninklijk Nederlands Geleidehonden Fonds kwamen te staan met de WatchID die ook geschikt bleek om rondom de open halsbanden/riemen te schuiven. Door de reacties op dat bericht bleek dat er veel behoefte bleek aan een ID voor honden, maar ook  kwam aan het licht dat er veel meer soorten en maten halsbanden/riemen bestonden waar de WatchID niet op paste. We ontwikkelden zelf speciale plaatjes en straps, lieten die in Nederland produceren en met de inzet van een aantal klanten met hond werden deze getest.
Sinds deze week hebben we nu een nieuwe categorie producten op de website staan. Voor alle type (hals)banden, vanaf 2 cm breed tot gesloten harnassen waarop de 8cm brede strap past is er nu keuze.
Dus mocht er wat met u of uw huisdier gebeuren, bijvoorbeeld dat hij losbreekt en er vandoor gaat, met een CanID om de halsband is de hond direct identificeerbaar zonder tussenkomst van de Dierenambulance om een al of niet aanwezige en up-to-date chip uit te lezen.

We zetten ons sinds eind Augustus 2020 in voor Stichting Ambulance Wens. Een vrijwilligers organisatie die de laatste wens van immobiele terminale mensen in vervulling laat gaan. Om de kosten voor o.a. het eigen ambulance wagenpark te kunnen betalen, verkopen wij speciale siliconenbandjes in de huisstijlkleuren van de Stichting. Hiermee laat je zichtbaar zien dat je het goede werk van deze Stichting steunt, en hetzelfde bandje is ook geschikt om je persoonlijke Id's me Mini plaatje op te dragen. 2 vliegen in 1 klap!
Steun hen, en schaf zo'n bandje aan, het staat ook nog eens goed aan je arm!

Begin Oktober, toen het nog net mogelijk was om wat kleinschalige evenementen te organiseren hebben we tijdens de (No-)Steam Train Trail in Dieren, Id's me aan de deelnemers getoond. We starten toen onze samenwerking met Viking Adventure Sports . Zodra het in 2021 weer kan, zullen we tijdens de evenementen die door eigenaar Peter Taai en zijn ploeg gehouden worden aanwezig zijn en Id's me promoten. Wij denken namelijk dat de trail community zich, met hun doorgaans lange solo door de natuur uitgevoerde avonturen, nog beter kenbaar kan maken wie ze zijn, en welke informatie belangrijk is voor hulpverleners om daadkrachtig te kunnen handelen. Bij elk evenement stellen we cadeaubonnen ter beschikking om 2 deelnemers/sters blij te maken met hun persoonlijke Id's me sos armband.
Als je dus mee gaat doen bij een van de vele mooie evenementen/trail wedstrijden is de kans groot dat je ons tegen gaat komen!
Ondertussen organiseren ze, geheel Coronaproof, ook de Viking Waypoint Challenge. Her en der door Nederland verspreid kan je op zoek naar zogenaamde Waypoints (coördinaten). Een mooie uitdaging die voor elk niveau geschikt is. Maak je eigen route qua lengte en aantal Waypoints dat je wilt vinden, log ze in de deelnemerslijst en over jaar verspreid kan je het zo gek maken als je zelf wilt. In totaal zijn er 300 Waypoints die je zou kunnen verzamelen, maar vanaf 100 gelogde WP ligt er al een leuk presentje op je te wachten!

Voor nu, prettige feestdag, en op naar een corona vrij, fantastisch 2021
#staysafe

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »