CanID - voor uw huisdier

Voor uw huisdier nu ook een SOS band

Wel eens de schrik van uw leven gehad als hond, kat of paard losbreekt en het op een lopen zet. Roepen, fluiten, het helpt allemaal niet. Wat doet een dier in paniek? Teruggaan naar huis of stal? Dat is nog maar de vraag. Zeker als het in een gebied ver van huis of stal vandaan is. En wat gebeurt er onderweg. Als het aangetroffen wordt, dan hoeft niet een chip uitgelezen te worden, want aan de band, halster of harnas zit dat belangrijke plaatje met alle benodigde informatie.
U krijgt direct dat telefoontje en kan snel herenigd worden met het dier.
 
De CanID is speciaal ontwikkeld om op elk type halsband, halster of harnas geplaatst te worden

Maak eerst de keuze voor wat voor soort band u een Id'sme CanID nodig heeft.

Voor een OPEN HALSBAND

WatchID Mini SOS Pet Tag
Geschikt voor halsbanden van maximaal 3 cm breed.
De WatchID Mini SOS Pet Tag is de kleine broer van de WatchID Maxi SOS Pet Tag.
Kleiner maar wel te graveren met alle essentiële ID informatie. Siliconen bandje met twee cirkelvormige uiteindes, waar een riempje of bandje doorheen kan, met RVS plaatje (hoogte 12 mm) waarop je ID gegevens worden gegraveerd. Maximaal 5 regels tekst van 25 tekens.

WatchID Maxi SOS Pet Tag
Geschikt voor halsbanden van maximaal 5,5 cm breed.
De WatchID Maxi SOS Pet Tag is de grote broer van de WatchID Mini SOS Pet Tag.
Siliconen bandje met twee cirkelvormige uiteindes, waar een riempje of bandje doorheen kan, met RVS plaatje (hoogte 18 mm) waarop je ID gegevens worden gegraveerd. Maximaal 6 regels tekst van 25 tekens.Voor een GESLOTEN HALSBAND-HALSTER of HARNAS

CanID Strap Compleet 
De complete CanID, plaatje en strap. Hier kunt u alle essentiële informatie op kwijt in 6 regels tekst van 25 tekens.
Geschikt voor halsbanden, halsters of harnassen met banden vanaf 5cm tot 8cm breed. Eenmalige plaatsing. Met klittenband .
We hebben voor het bevestigen diverse tips, afhankelijk van het soort halsband, halster of harnas.

Speciaal voor kattenriemen
Enkel het losse plaatje Mini-ID SOS Pet Tag is nodig voor alle nylon of gelijkwaardig materiaal riemen/halsbanden van minimaal 1 cm breed tot maximaal 1,5cm breed. Plaatje is eenvoudig om het materiaal te schuiven. Voortaan loopt uw kat ook met een eigen SOS-tag.
We hebben voor het bevestigen diverse tips, afhankelijk van het soort halsband, halster of harnas.
 

Waar staat SOS eigenlijk voor?

Iedereen gebruikt de term SOS, maar wat betekent het eigenlijk? SOS is de naam die gegeven wordt aan het internationale noodsignaal voor draadloze communicatie. Dus eigenlijk is de term SOS geen goede benaming voor een armband, omdat het hier niet om draadloze communicatie gaat. Een nadere veelgebruikte internationale term is ICE, In Case of Emergency. Maar omdat bijna iedereen bekend is met de term SOS, gebruiken wij hem ook. Lees de uitgebreide uitleg over het SOS signaal op de pagina van Wikipedia. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x